Oma ihmemaa

Paattisten ryhmässä suunniteltiin omien ihmemaiden karttoja Liisa Ihmemaassa -elokuvan ja kirjan innoittamana. Hassut ja hurjat paikat ja hahmot muistuttivat, ihmemaassa kaikki on mahdollista!

linna

Hevosten ja soitinten Ihmemaahan voi päästä soittamalla ihhahhaa-laulun ja nostamalla pianon keskimmäistä ja suurinta kosketinta. Hevosten ja soitinten maassa hevosia on varottava, etteivät ne pääse tuhoamaan soittimia. Tässä maassa hevosten ovat kauniita mutta vaarallisia siipineen ja kauniine väreineen! Ihmemaassa elää esimerkiksi kitara-Kalle ja nuotti-tyttöjä. Ihmemaassa on myös lentävä hevostalo! Tästä ihmemaasta pääsee pois jättimäiseen triangeliin hyppäämällä.

peli

Ihmemaassa voi joutua myös keskelle haastavaa peliä, jossa ainoa keino selviytyä on osata noukkia juuri oikeanlaisia kiviä vaarallisen polun varrelta. Väärään kiveen koskeminen sinkoaa suin päin takaisin todelliseen maailmaan! Ihmemaassa on esimerkiksi kurpitsatalo sekä zombien talo, jota todellakin kannattaa varoa…

esittely

Kun joutuu ihmemaahan, voi päätyä uimaan merettömään mereen. Matka voi jatkua piparimetsään, jossa puut houkuttelevat, eat me! Jos piparipuun syö, voi muuttua itsekin pipariksi! Onneksi pipariuteen on olemassa vastalääkettä. Ihmemaassa on ainakin kuplahuone, lohikäärmeen luola, kuningattaren linna ja pelimaa.

Seuraavaksi Paattisilla alamme tutkimaan elokuvantekijän elämää Hugo Cabaret -kirjan innoittamina. Mietimme, mitä kaikkea elokuvan tekemiseen kuuluu ja suunnittelemme oman lyhytelokuvan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s